De-a lungul istoriei sale de 45 de ani, compania a fost martora evolutiei unui sector dinamic - industria bauturilor. Astazi Celli este lider de piata in Italia si un brand cunoscut international nu numai pentru calitatea si designul inconfundabil al produselor sale cat si pentru revolutia digitala pe care o introduce in industria bauturilor, ceea ce se refecta in schimbari la nivelul obiceiurilor de consum. Toate sistemele de filtrat si imbuteliat apa sunt proiectate, produse si testate in sediul central din San Giovanni, Marignano.

Doua aspecte decisive au ghidat mereu compania: reducerea impactului asupra mediului avut de fabricile producatoare si experimentarea cu materiale si componente. Dedicarea si angajamentul constant al echipei de cercetare si dezvoltare a dus la rezultate concrete. Aceasta include peste 30 de patente dezvoltate in ultimii 20 de ani si rezultate remarcabile in folosirea materialelor/substantelor sustenabile in noua sa linie de productie. Toate acestea au fost realizate fara a compromite performantele excelente ale produselor. Astazi, produsele Celli sunt exportate in mai mult de 100 de tari la nivel mondial.

Misiunea Celli este clara: dorim sa oferim clientilor nostri cea mai buna experienta de consum construind un brand solid si folosind tehnologie noua care garanteaza impactul nostru asupra mediului inconjurator. Pe masura ce lumea se schimba, Celli  isi asuma provocarea de a anticipa si a raspunde mai bine nevoilor unui nou tip de consumator, unul care este receptiv cand vine vorba de calitate si sustenabilitate.

Viitorul industriei bauturilor trebuie sa fie sustenabil. Bauturile la draught sunt prin excelenta o alegere sustenabila iar Celli este dedicata cauzei prin dezvoltarea de proiecte tehnologice dedicate care asigura cel mai scazut impact asupra mediului fara sacrificii la nivel de eficienta. Si putem face asta datorita noilor tehnologii de racire care folosesc gaze refrigerante ecologice, cum este R290, cat si sisteme de reducere a consumului energetic si materiale provenite din proiecte industriale ale economiei circulare - acestea sunt doar cateva exemple de potentiale schimbari in acest domeniu. 

©2021 celli.ro Toate drepturile rezervate
Designed and developed by